Werkwijze

Welkom in onze wereld

We leven in dynamische tijden. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en door de huidige communicatiemiddelen wordt de wereld steeds kleiner. Dat is één van de redenen waarom wij hebben gekozen voor een duidelijke focus op internationaal zakendoen. Dit vraagt om een specifieke grondhouding en aanpak met oog voor verschillende culturen en netwerken.

In dat speelveld voelen wij ons als een vis in het water. Samenwerken met collega’s uit de hele wereld, culturele verschillen overbruggen en op een pragmatische manier tot een ‘common ground’ komen. Wij vinden het geweldig. We streven steeds naar een balans tussen kennis en intuïtie en tussen wet en praktijk. Alles met het oog op het creëren van maximale bewegingsvrijheid voor onze cliënten.

De advocatuur is veelzijdig en uitdagend, maar het is vooral het menselijke aspect dat ons drijft. Het vertrouwen dat cliënten ons geven, de band die zich ontwikkelt en de successen die je samen bereikt. Dat zijn onze ultieme drijfveren.

Kwaliteit

De ins en outs van het recht leer je in de praktijk. Ons team heeft intussen honderden transacties begeleid en procedures gevoerd voor beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, vermogende particulieren en start-ups. Nationaal én internationaal, waarbij expertise en professionaliteit altijd voorop staan. Dat is immers de basis voor kwaliteit.

Netwerk

Het beste resultaat wordt vaak bereikt met een holistische aanpak. Waar nodig, kunnen we steeds een beroep doen op ons groot internationaal netwerk van onafhankelijke adviseurs, collega-advocaten, notarissen, belastingadviseurs en accountants.

Vertrouwen

De verhouding met onze cliënten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij gaan voor langdurige cliëntenrelaties, waarin we discreet en persoonlijk te werk gaan. We koesteren die relaties en zijn daarom bereid om tot het uiterste te gaan. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten.

No-nonsense

Wat ons betreft is een pragmatische houding voor een advocaat een must. In nauwe samenwerking met onze cliënten, werken wij aan heldere strategieën, identificeren we risico's en zoeken we telkens naar de beste aanpak. We zijn nuchter, communiceren efficiënt en werken transparant.

Kunst

Wij hebben veel affiniteit met moderne en hedendaagse kunst en laten dat graag zien. We zijn enthousiaste promotors van kunst en ondersteunen diverse culturele organisaties onder andere door middel van pro deo werk. Daarnaast verbinden wij ons zakelijke netwerk graag met ons culturele netwerk.

Ervaar onze expertise