Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Deskundig juridisch advies bij arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Procedures rondom arbeidsongeschiktheid en re-integratie kunnen ingewikkeld, complex en langdurig zijn. Er komen veel verplichtingen bij kijken die niet altijd duidelijk zijn voor werkgevers en werknemers.

Heron Legal heeft veel ervaring met advisering over de juridische aspecten van arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Ons team staat klaar om zowel werkgevers als werknemers te begeleiden bij deze uitdagingen. Of het nu gaat om advisering over de te zetten processtappen, over het opstellen van een verzuimprotocol, over de schending van re-integratieverplichtingen, loonsancties of ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid; wij kunnen u van adequaat en praktisch advies voorzien.

Lees onze artikelen

Arbeidsrecht in de komende 5 jaar: uitdagingen en evolutie.

In de afgelopen decennia hebben we een aanzienlijke verandering gezien in de manier waarop mensen werken en organisaties functioneren. Met de opkomst van nieuwe technologieën, de groei van de gig-economie en de toenemende vraag naar flexibiliteit, staan we voor talloze uitdagingen op het gebied van arbeidsrecht voor de komende vijf jaar. In dit artikel zullen we enkele van deze uitdagingen verkennen en mogelijke evoluties in het arbeidsrecht bespreken.

Bekijk alle artikelen