Martijn Kesler

Pragmatisch, deskundig en efficiënt

Martijn Kesler

Martijn Kesler behaalde zijn master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde Chinees ondernemingsrecht aan de JiaoTong University in Shanghai (Volksrepubliek China).

Voordat Martijn zich aansloot bij Heron Legal, werkte hij 9 jaar als advocaat in Amsterdam, eerst bij een full-service advocatenkantoor en vervolgens bij een corporate boetiekkantoor. Martijn richt zich met name op het adviseren over en bijstaan van cliënten in commerciële en corporate geschillen. Hij adviseert en behandelt in dat kader veelvuldig geschillen tussen aandeelhouders of bestuurders, alsmede in kwesties rondom de onderneming en externe partijen.

Naast zijn procespraktijk wordt Martijn ook geregeld ingeschakeld om te adviseren bij fusies en overnames, joint-ventures en commerciële contracten.

Geregistreerde rechtsgebieden

Martijn Kesler heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is de advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten ten minste 20 opleidingspunten op dat hoofdrechtsgebied te behalen.