Expertise

We gaan voor resultaat.

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Eindhoven overwinnen we culturele verschillen en bouwen we bruggen in een internationale tijdgeest. Ons wereldwijde netwerk en jarenlange ervaring vormt de basis voor onze onafhankelijke en creatieve en aanpak.

Fusies en overnames

Ongeacht grootte of waarde, elke transactie telt

Bij fusies en overnames komt heel wat kijken. Zoals onderhandelingen, (vendor) due diligence onderzoek, geheimhoudingsovereenkomsten, financierings-documentatie, intentieverklaringen, koopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en management incentive plannen.

Lees meer

Ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen

Bescherming van uw belang wanneer het telt

In het geval van conflicten biedt Heron Legal gedegen advies. Ons voornaamste doel is het voorkomen van procedures en het behouden van een zakelijke relatie.

Lees meer

Herstructurering en insolventie

Heldere oplossingen voor complexe uitdagingen

Of het nu gaat om complexe herstructureringen, ingrijpende reorganisaties of de corporate governance, het optimaliseren van de organisatie(structuur) van uw onderneming vraagt om gedegen kennis van het Nederlandse vennootschapsrecht.

Lees meer

Commerciële contracten

U doet de zaken, wij focussen op de juridische details

Een commercieel contract moet worden afgestemd op uw onderneming, niet andersom. Dat vraagt om maatwerk.

Lees meer

Arbeidsrecht

Omdat uw mensen van grote waarde zijn

Het succes van uw organisatie valt of staat met de kracht en het welzijn van uw team.

Lees meer

Uw bedrijf of onderneming starten in Nederland

Als ondersteuning het hardst nodig is

Bij het van de grond krijgen van uw ‘business’ in Nederland en het vermijden van financiële en juridische valkkuilen, kunt u als onderneming of bedrijf alle advies en ondersteuning gebruiken.

Lees meer

Boardroom Counseling

Een betrouwbare aanpak bij strategische kwesties

Als bestuurder, commissaris of ondernemer krijgt u van tijd tot tijd met lastige situaties te maken, waarin u niet zonder onafhankelijk juridisch en strategisch advies kunt.

Lees meer
Lees ook over:
No items found.

Attorney co-counseling

De meerwaarde van kennisdeling

Wij geloven in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom bieden we met regelmaat ondersteuning aan collega-advocaten die geconfronteerd worden met juridische vraagstukken die buiten hun specialisatiegebied liggen.

Lees meer
Lees ook over:
No items found.