Non-concurrentiebedingen en relatiebedingen

Non-concurrentiebedingen en relatiebedingen

Bescherming van uw bedrijfsdebiet is van cruciaal belang

Bescherming van uw bedrijfsdebiet is van cruciaal belang. Het overeenkomen van een non-concurrentiebeding of relatiebeding met individuele werknemers kan daar aan bijdragen.

Alhoewel er weinig formele eisen gelden, komt het in de praktijk niet zelden voor dat het toch moeilijk is om het beding te handhaven. Geregeld vanwege omstandigheden die voorkomen hadden kunnen worden, zoals een onduidelijke tekst of onvoldoende onderzoek naar de vermeende schending.

Heron Legal heeft veel ervaring met het opstellen, aanpassen en handhaven van een non-concurrentiebeding en relatiebeding en adviseren u daar graag over.

Lees onze artikelen

Arbeidsrecht in de komende 5 jaar: uitdagingen en evolutie.

In de afgelopen decennia hebben we een aanzienlijke verandering gezien in de manier waarop mensen werken en organisaties functioneren. Met de opkomst van nieuwe technologieën, de groei van de gig-economie en de toenemende vraag naar flexibiliteit, staan we voor talloze uitdagingen op het gebied van arbeidsrecht voor de komende vijf jaar. In dit artikel zullen we enkele van deze uitdagingen verkennen en mogelijke evoluties in het arbeidsrecht bespreken.

Bekijk alle artikelen