Ambitieus, ondernemend en toegankelijk.

Welkom bij Heron Legal

Met een scherpe focus op de inhoud en een persoonlijke benadering, assisteren wij cliënten bij alle denkbare ondernemingsrechtelijke transacties en procedures, commerciële contracten en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

We gaan voor resultaat

Onze expertise

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Eindhoven overwinnen we culturele verschillen en bouwen we bruggen in een internationale tijdgeest. Ons wereldwijde netwerk en jarenlange ervaring vormt de basis voor onze onafhankelijke en creatieve aanpak.

Fusies en overnames

Fusies en overnames

Bij fusies en overnames komt heel wat kijken. Zoals onderhandelingen, (vendor) due diligence onderzoek, geheimhoudingsovereenkomsten, financierings-documentatie, intentieverklaringen, koopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en management incentive plannen.

Ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen

Ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen

In het geval van conflicten biedt Heron Legal gedegen advies. Ons voornaamste doel is het voorkomen van procedures en het behouden van een zakelijke relatie.

Herstructurering en insolventie

Herstructurering en insolventie

Of het nu gaat om complexe herstructureringen, ingrijpende reorganisaties of de corporate governance, het optimaliseren van de organisatie(structuur) van uw onderneming vraagt om gedegen kennis van het Nederlandse vennootschapsrecht.

Commerciële contracten

Commerciële contracten

Een commercieel contract moet worden afgestemd op uw onderneming, niet andersom. Dat vraagt om maatwerk.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het succes van uw organisatie valt of staat met de kracht en het welzijn van uw team.

Uw bedrijf of onderneming starten in Nederland

Uw bedrijf of onderneming starten in Nederland

Bij het van de grond krijgen van uw ‘business’ in Nederland en het vermijden van financiële en juridische valkkuilen, kunt u als onderneming of bedrijf alle advies en ondersteuning gebruiken.

Boardroom Counseling

Boardroom Counseling

Als bestuurder, commissaris of ondernemer krijgt u van tijd tot tijd met lastige situaties te maken, waarin u niet zonder onafhankelijk juridisch en strategisch advies kunt.

Attorney co-counseling

Attorney co-counseling

Wij geloven in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom bieden we met regelmaat ondersteuning aan collega-advocaten die geconfronteerd worden met juridische vraagstukken die buiten hun specialisatiegebied liggen.

Bekijk overzicht

Onze drive uit zich in
toewijding en wederzijds
vertrouwen

Welkom in onze wereld

Verhalen en inzichten van onze mensen

We leven in dynamische tijden. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en door de huidige communicatiemiddelen wordt de wereld steeds kleiner.

Het belang van rechtsbijstand bij commerciële geschillen

In het bedrijfsleven komt het regelmatig voor dat er geschillen ontstaan tussen partijen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een conflict over een contract, een betalingsachterstand of een schending van intellectuele eigendomsrechten. In dergelijke gevallen kan het inschakelen van een advocaat van groot belang zijn.

Arbeidsrecht in de komende 5 jaar: uitdagingen en evolutie.

In de afgelopen decennia hebben we een aanzienlijke verandering gezien in de manier waarop mensen werken en organisaties functioneren. Met de opkomst van nieuwe technologieën, de groei van de gig-economie en de toenemende vraag naar flexibiliteit, staan we voor talloze uitdagingen op het gebied van arbeidsrecht voor de komende vijf jaar. In dit artikel zullen we enkele van deze uitdagingen verkennen en mogelijke evoluties in het arbeidsrecht bespreken.

Bekijk alle artikelen