Daan Holtus

Empatisch, betrokken en oog voor detail

Daan Holtus

Daan Holtus behaalde de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Onderneming en recht, specialisatie commercieel vermogensrecht, aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studieperiode was Daan bestuurslid bij Stichting ACTA Rechtshulp en AIESEC Utrecht. Daarnaast heeft Daan verschillende stages gelopen in de advocatuur.

Voordat Daan zich aansloot bij Heron Legal, werkte hij ruim twee jaar bij een corporate boetiekkantoor in Amsterdam. Daan heeft zich gespecialiseerd in de commerciële advies- en procespraktijk, waarbij hij zich met richt op corporate en commerciële geschillenbeslechting. Daarnaast adviseert hij ook regelmatig cliënten bij overnametrajecten en commerciële contracten.

Geregistreerde rechtsgebieden

Daan Holtus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is de advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten ten minste 20 opleidingspunten op dat hoofdrechtsgebied te behalen.